Jaarlijkse kerstmarkt op 13 & 14 december

Jaarlijkse kerstmarkt op 13 & 14 december 2019

Volle Evangelie Gemeente ‘De Kern’ houdt op vrijdagavond 13 december en zaterdag 14 december haar jaarlijkse Kerst- en minirommelmarkt aan de Stadhouderslaan 29 te Slikkerveer.

De opbrengst van deze kerstmarkt is voor de stichting Umutima bestemd. Deze stichting ondersteunt Gerda den Ouden, afkomstig uit Ridderkerk, die zich vanaf januari 2012 inzet voor kansarme kinderen in Zambia. Gerda runt daar een voedingscentrum samen met een aantal Zambianen.
In het voedingscentrum krijgen 50 kinderen 5 dagen per week een goede maaltijd. De opbrengst van de kerstmarkt zal speciaal voor het onderwijs van de kinderen worden aangewend. De kinderen die het voedingscentrum bezoeken krijgen van de stichting ook een schooluniform en de benodigde materialen om naar school te kunnen gaan.

Op de kerstmarkt vindt u onder andere: kerststukjes, kerstkransen, kerstpresentjes, kaarten, poppenkleertjes en andere leuke spullen. Er zijn er mooie prijzen te winnen! Op de minirommelmarkt vindt u een keur aan bruikbare artikelen. De tafel met tweedehands boeken is weer goed gevuld. In de koffiehoek is koffie en thee met iets lekkers verkrijgbaar. Natuurlijk verkopen zij ook – de inmiddels bekende – overheerlijke verse erwtensoep.

U bent van harte welkom op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur voor de kerstmarkt, minirommelmarkt, koffiehoek of gewoon voor een praatje of informatie. Er zal een informatiestand van Umutima aanwezig zijn. Sfeervolle kerstmuziek komt u bij binnenkomst tegemoet.

Locatie: Stadhouderslaan 29 te Ridderkerk
Tijd: vrijdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur & zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur.