Faith > Fear – Jongerendienst – 6 november 2022

Faith > Fear Jongerendienst – 6 november 2022

Wat tof dat u/jij terecht gekomen bent op de webpagina van onze jongerendienst! Wij zijn een groep jongeren uit VEG De Kern en met elkaar zijn wij super enthousiast aan de slag gegaan met het organiseren van een dienst: voor en door jongeren.

Waarom deze dienst?
Met een groep jongeren vanuit VEG De Kern hebben wij al lang de droom om onze talenten te bundelen en met elkaar een dienst te organiseren. In Ridderkerk hebben we zo ontzettend veel kerken, met elk een jeugdgroep/club/catechisatie enzovoort. Maar buiten deze momenten zijn er maar weinig plekken waar er ruimte is om ons geloof te delen en om andere jongeren uit onze omgeving te ontmoeten. En dat terwijl er in Ridderkerk echt een heleboel jonge mensen zijn met hetzelfde geloof, dezelfde normen en waarden en bovenal dezelfde hemelse Vader.


Vanuit die motivatie zijn wij aan de slag gegaan en hebben we met elkaar de opzet voor een super toffe dienst gemaakt, zoals we heel graag wilde: voor en door jongeren. Met een groepje uit onze eigen gemeente tussen de 15 en 25 jaar, zijn we om de tafel gegaan om te kijken wat wij waardevol vinden, hoe wij ons geloof zouden willen delen en hoe je dit tot een haalbaar geheel maakt. En we willen jou super graag ontmoeten tijdens deze avond!

Thema
Het thema wat centraal zal staan is Faith over fear, een in onze ogen erg relevant thema. Elke jongere heeft wel eens te maken (gehad) met fear: ben ik wel goed genoeg? kan ik dit? wat verwachten mensen wel niet van mij? Soms in het heel groot soms in het klein zullen veel mensen deze vragen herkennen. Maar wij mogen ons geloof boven die angsten en onzekerheden zetten! Ruben zal je daarin meenemen in zijn overdenking. Maar ook tijdens een getuigenis en in de nummers die we met jullie zullen zingen staat dit centraal.


Praktische info:
Waar? VEG De Kern, Stadhouderlaan 29 Ridderkerk
Wanneer? 6 november 2022
Hoe laat? Inloop 19.00 uur, start 19.30 uur