Kersteditie House of Worship op 22 december

Kersteditie House of Worship op 22 december

Zondagavond 22 December wordt in Volle Evangelie Gemeente De Kern een Kersteditie van House of Worship gehouden. Het thema van deze avond is “Liefde, Licht, Leven”.

Tijdens deze avond willen we met zang, muziek en aanbidding op zoek gaan naar de essentie van de liefde van God voor ieder mens. Die liefde heeft Hij als licht in de wereld gebracht door zijn Zoon Jezus. Door het werk van Jezus is er volop ruimte ontstaan om het leven te leven zoals God het heeft bedoeld.

Kerst is, als er gezongen wordt over ‘vrede op aarde’, bij uitstek het moment om bewust stil te staan wat dat leven kan en mag inhouden. En wat dat leven voor de wereld van vandaag kan betekenen. We willen met elkaar Gods nabijheid zoeken en onze dank en vreugde voor het leven met Hem uitzingen. Voorganger Jan-Paul Apon van VEG De Kern zal de avond leiden. De muzikale omlijsting wordt zoals gewoonlijk door de band van De Kern verzorgd.

De Kersteditie van House of Worship begint om 20:00 uur. De deuren gaan om 19:30 uur open. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee.

U vindt de Volle Evangelie Gemeente De Kern aan de Stadhouderslaan 29 in Ridderkerk.

Locatie: Stadhouderslaan 29 te Ridderkerk
Datum/Tijd: zondag 22 december om 20:00 uur