Najaarsmarkt

Tweedehandsboeken en minirommelmarkt in De Kern

Volle Evangelie Gemeente ‘De Kern’ houdt op vrijdagavond 14 oktober en zaterdag 15 oktober een najaarsmarkt aan de Stadhouderslaan 29 te Slikkerveer. Op de najaarsmarkt vindt u onder andere: tweedehands kinderkleding, kerstspulletjes, kaarten en andere leuke spullen. Op de minirommelmarkt vindt u een keur aan bruikbare artikelen. De tafel met tweedehands boeken is weer goed gevuld. In de koffiehoek bent u hartelijk welkom voor een gratis kopje koffie of thee.

De opbrengst van deze markt is voor de stichting Umutima. Deze stichting ondersteunt Gerda den Ouden, afkomstig uit Ridderkerk, die zich vanaf januari 2012 inzet voor kansarme kinderen in Zambia. Gerda runt daar een voedingscentrum samen met een aantal Zambianen. In het voedingscentrum krijgen kinderen 5 dagen per week een goede maaltijd. De opbrengst van de kerstmarkt zal speciaal voor het onderwijs van de kinderen worden aangewend. De kinderen die het voedingscentrum bezoeken krijgen van de stichting een schooluniform en de benodigde materialen om naar school te kunnen gaan. In 2023 wordt er door stichting Umutima gestart met het bouwen van een eigen school zodat de kinderen beter onderwijs kunnen genieten.

U bent van harte welkom op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur voor de minirommelmarkt, boeken enz. of gewoon voor een praatje of informatie. Er zal een informatiestand van de stichting Umutima aanwezig zijn.

Zie voor meer info over De Kern : www.veg-dekern.nl Zie voor meer info over Umutima : www.umutima.nl